FurForest Klarna icon

CHECKOUT

Fur Forest Shipping Icon

FRI FRAKT ÖVER 999 KR

Fur Forest Clock Icon

3-5 DAGARS LEVARSTID

Fur Forest Return Icon

30 DAGARS Full Returrät

OM OSS

Om Oss

Furforest är en svensk webbutik med fokus på vackra lammskinn och fårskinn i hög kvalitet. Vi säljer också produkter gjorda av läder och ull bl.a tofflor, kuddar mm.
Vi har länge haft ett intresse för fårskinn, och varit en aktiv del i garvningsprocessen. Vi har därför stor kunskap om hela processen för hur lammskinn blir till från början till slut. Vi har stor respekt för djuret och hantverket och den långa process som föregår varje skinn innan den hamnar på vår hemsida.
Furforest samarbetar endast med partners och leverantörer som värdesätter god kvalitet och miljövänliga garvmetoder.

Vi får regelbundet in nya produkter i vår butik, och vi håller oss uppdaterade med de senaste produkterna och trenderna på marknaden. Det finns därför anledning att titta ofta, så att du inte missar nya läckra lammskinn och fårskinn, det är finns endast ett av varje skinn och de mest unika lammskinnen försvinner snabbt.

Vi kan erbjuda olika produkter gjorda av lammskinn, men det är inte allt vi har på vår webbplats, kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta det du söker.
Ta en titt på utbudet här på Furforest och hitta lammskinn och fårskinn med de kvaliteter som du letar efter. Om du har frågor, sitter vi redo på e-post eller telefon på alla vardagar.

Bästa hälsningar

Furforest
+46 0731829907
info@furforest.se

X