FurForest Klarna icon

CHECKOUT

Fur Forest Shipping Icon

FRI FRAKT ÖVER 999 KR

Fur Forest Clock Icon

3-5 DAGARS LEVARSTID

Fur Forest Return Icon

30 DAGARS Full Returrät

OM OSS

Om Oss

Furforest är en svensk webbutik med fokus på vackra lammskinn och fårskinn i hög kvalitet. Vi säljer också produkter gjorda av läder och ull bl.a tofflor, kuddar mm.
Vi har länge haft ett intresse för lammskinn och fårskinn, och varit en aktiv del i garvningsprocessen. Vi har därför stor kunskap om hela processen för hur fårskinn blir till från början till slut. Vi har stor respekt för djuret och hantverket, och den långa process som föregår varje lammskinn innan den hamnar på vår hemsida.

Furforest samarbetar endast med partners och leverantörer som värdesätter god kvalitet och miljövänliga garv metoder.

Vi får regelbundet in nya produkter i vår webbshop, och vi håller oss uppdaterade med de senaste produkterna och trenderna på marknaden. Det finns därför anledning att titta in ofta, så att du inte missar nya vackra skinn, där finns endast ett av varje, och de mest unika lammskinnen och fårskinnen säljas snabbt.

Vi kan erbjuda olika produkter gjorda av lammskinn och fårskinn, men det är inte allt vi har på vår webbplats, kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta det du söker.

Vi säljer också till företag som önskar köpa större parti av lammskinn och fårskinn. Kontakt oss, då kan vi tillsammans hitta det ni önskar.

Kolla våra stora utbud här på Furforest, och hitta det lammskinn eller fårskinn med de kvaliteter som du letar efter. Om du har frågor, sitter vi redo på e-post eller telefon på alla vardagar.

Våra företag är godkänd för F-skatt.

Hälsningar från alla oss hos Furforest
+46 0731829907
info@furforest.se

X