FurForest Klarna icon

CHECKOUT

Fur Forest Shipping Icon

FRI FRAKT ÖVER 999 KR

Fur Forest Clock Icon

3-5 DAGARS LEVARSTID

Fur Forest Return Icon

30 DAGARS Full Returrät

Frakt och Retur

Frakt & Retur

Jul 2022:
Vi har förlängd våra returrätt, så ni lugnt kan köpa era julklappar hos oss. Vi byter alla julklappar fram till 16. Januari 2023.

Leverans:
Vi erbjuder alla våra kunder fri frakt på order över 999 kr . Det är 3-5 dagars leveranstid med Bring. När vi har skickat din beställning, får du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer, så att du kan följa ditt paket. Vi skickar inte beställningar på helger och helgdagar. Artiklar som beställs under helgen skickas följande måndag. Hemleverans kan beställas vid check-out.

Retur:
Vi har 30 dagars full returrätt. Om du vill byta eller returnera en vara, kontakta oss via e-post: info@furforest.se innan du skickar tillbaka varan. Köparen är ansvariga för kostnader för frakt vid returnering och frakt vid byte till annan vara. Vid returnering ska varan vara i samma skick, som när köparen mottog den. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar. Köper ansvarar för risken vid returfrakt, detta innefattar bland annat om produkten skadas eller kommer bort under frakt.

Villkor:
Furforest.se förbehåller sig rätten att avbryta ett köp om det står fel pris på hemsidan, i samband med stavfel av någon vara. Vid inkorrekt pris kommer du kontaktas så fort som möjligt, och du kommer alltid att kunna avbryta köpet. Alla priser är angivna i svenska kronor och moms är inkluderat. Personlig information förs aldrig vidare till 3:e part, och kommer alltid att behandlas konfidentiellt.

Reklamation:

Du har alltid 3 års reklamationsrätt enligt svensk lag. Observera att fel som har uppstått av inte att följa våra rekomentationer, t.ex. missformning efter tvätt, förändrad färg grundet solljus etc. inte är godkända anledningar till reklamation.
Vid reklamation eller fel på varan, skicka e-post till info@furforest.se så snart som möjligt, med order nummer och namn.

Personuppgifter & Cookies:

När du går in på furforest.se godkänner du samtidigt att vi använder cookies på vår hemsida för att analysera kundbeteende.

Du kan som kund alltid begära ett utdrag av registrerade uppgifter, era registrerade uppgifter ändrade och registrerade uppgifter raderade.

X